home

Archive for March, 2009

Arnon Dagan zingt!

Tuesday, March 24th, 2009

arnonKijk die man naast Lampie is Arnon Dagan, klinkt als Zohan. De vriendelijke Israëliër doet naast een behoorlijk potje slalommen ook aan muziek. Ik kwam toevallig deze twee video’s tegen op Vimeo en kon het niet laten deze met jullie te delen. Hier en hier.
Eigenlijk was ik op zoek naar die filmpjes van de Fuerteventura Wave Classic. Ik was namelijk wel benieuwd naar waar deze mannen het over hebben. Ah, hierover dus!
Als afsluiter, speciaal voor Folkert Brouwers, nog euh.. twee goede redenen om naar Chile te gaan!

Posted in Uncategorized | No Comments »

Zo moet het dus!

Tuesday, March 17th, 2009

Vet, check hier een filmje van een perfect doorplanerende Air Flaka door onze eigen Maarten van Ochten. Ik zag het filmpje via The Beach Telegraph, waar al het windsurfnieuws zich verzameld.

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

Nieuwe layout!

Monday, March 16th, 2009

layoutNa vele nachtelijke uurtjes javascript, html en php copy en pasten op trial and error basis. Vind ik het goed genoeg om de oude layout te vervangen. Microsofts Internet Explorer doet nog een beetje moeilijk, maar dat lost zich voor een groot deel op zodra je update naar IE8 (nu nog in Beta)

Het logo is een eigen foto van Kai Lenny in het avondlicht van Kaap Verdië.

Maar check ook de features! Klik op de foto’s, je kunt er meer tegelijk openen! Verplaats ze naar eigen inzicht en nu scrollen voor meer ruimte.. Video’s openen ook in hun eigen venster. Deze hier is wel de moeite waard. Oude rommel is vanaf nu hier te vinden.

Posted in Uncategorized | No Comments »