home

Klaar!!

By admin

img_8436_1We hebben gisteren de dubbel afgerond! Josh Angulo heeft uiteindelijk gewonnen. Ik vond Thomas Traversa (zo veel lef in zo’n klein mannetje)goed en Brawzinho werd gedurende dubbel ook alsmaar beter!
Peter Volwater was als eerste aan de bak. Omdat we niet zeker waren van de condities besloten we lange heats te varen… Hele lange heats. Peter mocht 45 minuten lang Ponta Preta met nog drie anderen delen. De omstandigheden werden steeds beter en tegen het eind van de heat raakt Peter de Lip van een monstergolf! Dikke Air en ver voor de golf uit landen. Lekker hoor! Hij ging door met een paar hele goede turns maar miste na zijn tweede aerial de aansluiting op het tweede stuk van de golf… Hij ging niet door omdat zijn lijnen op de golf niet vloeiend genoeg waren. Dat kwam zei Peter later omdat hij te veel power in zijn zeil had, hij had eerder het juiste zeil aan gort gevaren. Dit heeft hij nog proberen te vervangen (Josh heeft ook maui sails), maar het zeil kwam net te laat op het strand aan…

Check deze foto die na de contest in avondlicht van Kai Lenny maakte.

Leave a Reply