home

Via Martin

By admin

benikditJe moet wel ff je best doen om je door het steenkolen Engels van Martin heen te werken maar stiekem vind ik zijn blog de moeite van het lezen best wel waard. Hij licht bijvoorbeeld af en toe een tipje van de sluier op van waar je op moet letten om het goed te scoren op Wijk aan Zee. Maar hij neemt je ook mee door zijn persoonlijke ervaringen zoals deze mislukte dubbele forward.

De foto’s van die dubbel zijn trouwens door trademark photography een site waar Martin me al eens eerder op gewezen had omdat ‘ie dacht een foto van mij gespot te hebben. Zou best kunnen toch? Er staan nog meer foto’s op die flickr pagina! Michiel de Hemmer heeft de mooiste! Bas Molenkamp staat er ook goed op met de windmolens op de achtergrond.

De Moraal van dit verhaal? Blijf bloggen Martin!

Leave a Reply