home

Is it three or four minutes?

By admin

pwasiteWe zijn in Oostenrijk, Podersdorf om precies te zijn, voor het eerste race evenement van het jaar. Ik sta zoals vanouds weer op de startboot, waar het opvalt hoeveel moeite racers hebben om de start sequence te onthouden. “is it three or four minutes?”, werd mij talloze keren gevraagd. Zelfs door ervaren racers als Steve Allen en Ross Wiliams.
We begonnen met veel wind gisteren en hoewel de wind tijdens de registratie langzaam af nam, bleef er genoeg over voor bijna twee ronden. De eerste ronde werd gewonnen door, wie anders, Albeau. Peter Volwater zat er de hele race kort achter op een tweede plaats, maar bij de voorlaatste boei blijft hij staan en komen er drie man om hem heen. Hij weet nog een plekje terug te pakken, maar verspeeld toch een hele mooie tweede plaats.
Hmm, de wind pikt op, we gaan het water weer op. Blijf op de hoogte via de vernieuwde PWA-website!

Leave a Reply