home

Go Ross! Go!!!

By admin

Spanning en sensatie! Na vier rondes racen staat, voor de verandering Ross Wiliams op nummer 1! Laat die zon maar schijnen en het water spiegelvlak. Zijn het de materiaal wissels die de grote mannen terug zetten? Hoe goed zijn die Severne race zeilen Bjorn? En was het wel zo slim van Antoine om van Starboard naar JP te switchen? Zijn val aan de start van race twee is geen excuus meer voor Albeau. We hebben immers al een discard.
De discard komt ook Volwater goed uit. Een gebroken trapezehaak in race twee leverde hem een 60ste plaats op die hij nu mag wegstrepen. Pro Lijm-it natuurlijk! Die rommel is ook niet te vertrouwen. Peter, prima dat je met die trapezes vaart, maar zet er voortaan ff een Da Kine haak op, dat ziet toch niemand! Nu staat ‘ie op een prima 8ste plaats. Maar er zit meer in klootzak!
Benny staat 11de en van Rijsselberghe 28ste Mevissen doet ook mee op geleende spullen en staat 39ste.
Voor plaatjes en video’s moet je kijken op de PWA website. Tip: In de eertse video is goed te zien hoe Albeau zijn start verkloot.

Leave a Reply