home

And the Circus leaves Town

By admin

Langzaam druipen de gekaterde festival gangers af naar huis. Na een overnachting meestal in of naast de auto wordt er nog even van het mooie weer genoten. Sommigen baaien nog wat pootje, of huren een waterfiets, maar tegen de tijd van de officiele prijsuitrijking, rond vier uur, is er van de nachtelijke drukte bar weinig overgebleven. Ross Wiliams neemt zijn beker in ontvangst ten overstaande van wat organisatoren, standhouders en mede windsurfers.
’s Maandags is Podersdorf weer het Podersdorf waar oude mensen heen gaan op fietsvakantie. Het vlakste stukje Oostenrijk met een grijs meer dat nergens dieper is d 2an meter. De klimop kruipt rustig verder tegen de oude gevel van het fietsverhuurbedrijf terwijl even verderop de laatse minubus vertrekt om de laatste windsurfers naar het vliegveld van Wenen te transporteren.

Leave a Reply